X Menu sluiten

Taal

Twente Safety Campus

Veiligheid Denken, Doen en Beleven

Twente Safety Campus en Nationale Politie ondertekenen overeenkomst

De Twente Safety Campus (TSC) en de Nationale Politie gaan samenwerken op het gebied van forensische opsporing. Met deze samenwerking worden theorie en praktijk bij elkaar gebracht. Het Expertise Centrum Forensische Opsporing van de Nationale Politie gaat in de nabije toekomst gebruik maken van de ...

Lees meer
Voor het eerst in Nederland én Europa een bedrijventerrein met automatische drone dag en nacht bewaakt

Op de Twente Safety Campus kan door samenwerking met Mapture.ai voor het eerst in Nederland én Europa gevlogen worden met drones, zowel dag als nacht, zonder dat de operator de drone in het zicht heeft. Door inzet van een automatische drone kunnen hulp- en veiligheidsdiensten effectiever, efficiënte ...

Lees meer

Brainbox Brandgedrag

Bekijk dit arrangement
Variatie aan arrangementen en faciliteiten

De arrangementen en faciliteiten variëren van een bezoek aan de Risk Factory, een introductie over brandonderzoek tot uitgebreide mogelijkheden voor een congres of seminar, praktijktesten of gebruik van gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen. Bekijk het complete aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lees meer

Twente Safety Campus in het kort

Veiligheid denken, doen en beleven

Denken, doen en beleven. Daar draait het om in veiligheid. Vanuit deze pijlers werkt de Twente Safety Campus. Veiligheidspartners, burgers, bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar om kennis en ervaring te bundelen en zo samen te werken aan innovatie in veiligheid.

Op de campus praten we niet alleen over veiligheid, maar gaan we ook daadwerkelijk aan slag. Met realistische oefenscenario’s voor brandweer, politie, Defensie en hulpdiensten zoals de GHOR. Met veiligheidsproducten en onderzoek. En door basisschoolleerlingen en ouderen aansprekende veiligheidsprogramma’s aan te bieden. Zo creëren we niet alleen meer bewustzijn, maar verbeteren we veiligheid vanuit meerdere invalshoeken.

Bekijk onze arrangementen en faciliteiten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij werken samen met