X Menu sluiten

Taal

Twente Safety Campus

Veiligheid Denken, Doen en Beleven

Brandtesten met glas

De laatste jaren is er veel veranderd in het beveiligen van objecten. Deuren zijn vaak voorzien van drie- en vijfpuntssloten, ramen van diverse extra sloten en ruiten soms van dubbelglas, gelaagd glas, gelaagd dubbelglas of veiligheidsglas. Dit maakt het extra moeilijk om bij objecten toegang te kri ...

Lees meer
Achter de schermen bij...Patrick

De Twente Safety Campus is een trainings-, onderzoeks-, en evenementenlocatie op het gebied van veiligheid. In deze reeks laten we je kennis maken met de mensen achter de schermen en de werkzaamheden die ze uitvoeren. ‘Ik geniet van elk facet van mijn werk. Werken op de Twente Safety Campus betekent ...

Lees meer

Brainbox Brandgedrag

Bekijk dit arrangement
Variatie aan arrangementen en faciliteiten

De arrangementen en faciliteiten variëren van een bezoek aan de Risk Factory, een introductie over brandonderzoek tot uitgebreide mogelijkheden voor een congres of seminar, praktijktesten of gebruik van gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen. Bekijk het complete aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lees meer

Twente Safety Campus in het kort

Veiligheid denken, doen en beleven

Denken, doen en beleven. Daar draait het om in veiligheid. Vanuit deze pijlers werkt de Twente Safety Campus. Veiligheidspartners, burgers, bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar om kennis en ervaring te bundelen en zo samen te werken aan innovatie in veiligheid.

Op de campus praten we niet alleen over veiligheid, maar gaan we ook daadwerkelijk aan slag. Met realistische oefenscenario’s voor brandweer, politie, Defensie en hulpdiensten zoals de GHOR. Met veiligheidsproducten en onderzoek. En door basisschoolleerlingen en ouderen aansprekende veiligheidsprogramma’s aan te bieden. Zo creëren we niet alleen meer bewustzijn, maar verbeteren we veiligheid vanuit meerdere invalshoeken.

Bekijk onze arrangementen en faciliteiten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij werken samen met