X Menu sluiten

Taal

Twente Safety Campus

Veiligheid Denken, Doen en Beleven

Aftermovie demodag RJ Security op Twente Safety Campus

RJ Security heeft woensdag 29 juni 2022 een demodag georganiseerd op de Twente Safety Campus. We kijken terug op een zeer geslaagde demodag samen met RJ Security. Bekijk de video voor een sfeerimpressie! ...

Lees meer
Achter de schermen bij...Roy

In deze reeks laten we je kennis maken met de mensen achter de schermen van de Twente Safety Campus en de werkzaamheden die ze uitvoeren. ‘Het is een open organisatie, rijk aan gedreven mensen met liefde voor het vak. Ik voelde mij direct welkom.' Op de locaties die op de campus gelegen zijn. vinde ...

Lees meer

Brainbox Brandgedrag

Bekijk dit arrangement
Variatie aan arrangementen en faciliteiten

De arrangementen en faciliteiten variëren van een bezoek aan de Risk Factory, een introductie over brandonderzoek tot uitgebreide mogelijkheden voor een congres of seminar, praktijktesten of gebruik van gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen. Bekijk het complete aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lees meer

Twente Safety Campus in het kort

Veiligheid denken, doen en beleven

Denken, doen en beleven. Daar draait het om in veiligheid. Vanuit deze pijlers werkt de Twente Safety Campus. Veiligheidspartners, burgers, bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar om kennis en ervaring te bundelen en zo samen te werken aan innovatie in veiligheid.

Op de campus praten we niet alleen over veiligheid, maar gaan we ook daadwerkelijk aan slag. Met realistische oefenscenario’s voor brandweer, politie, Defensie en hulpdiensten zoals de GHOR. Met veiligheidsproducten en onderzoek. En door basisschoolleerlingen en ouderen aansprekende veiligheidsprogramma’s aan te bieden. Zo creëren we niet alleen meer bewustzijn, maar verbeteren we veiligheid vanuit meerdere invalshoeken.

Bekijk onze arrangementen en faciliteiten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij werken samen met