X Menu sluiten

Taal

Twente Safety Campus

Veiligheid Denken, Doen en Beleven

Nieuw virtueel preventieprogramma in Risk Factory moet kinderen weerbaar maken tegen shame-sexting

Op 16 september lanceren het ministerie van Justitie en Veiligheid en Risk Factories Limburg-Noord, Twente en Midden- en West-Brabant (onderdeel van de gelijknamige veiligheidsregio's) een nieuw virtueel programma dat jongeren in de leeftijd van 11 en 12 jaar weerbaar moet maken tegen shame-sexting. ...

Lees meer
Onderzoekslocatie voor waterstof

Cogas, Technology Base en Twente Safety Campus sluiten een intentieovereenkomst om te komen tot een onderzoekslocatie voor waterstof. Waterstof is een brandbaar gas, dat ingezet kan worden als duurzaam alternatief voor aardgas. Cogas, Technology Base en de Twente Safety Campus zien een unieke kans ...

Lees meer

Brainbox Brandgedrag

Bekijk dit arrangement
Variatie aan arrangementen en faciliteiten

De arrangementen en faciliteiten variëren van een bezoek aan de Risk Factory, een introductie over brandonderzoek tot uitgebreide mogelijkheden voor een congres of seminar, praktijktesten of gebruik van gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen. Bekijk het complete aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lees meer

Twente Safety Campus in het kort

Veiligheid denken, doen en beleven

Denken, doen en beleven. Daar draait het om in veiligheid. Vanuit deze pijlers werkt de Twente Safety Campus. Veiligheidspartners, burgers, bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar om kennis en ervaring te bundelen en zo samen te werken aan innovatie in veiligheid.

Op de campus praten we niet alleen over veiligheid, maar gaan we ook daadwerkelijk aan slag. Met realistische oefenscenario’s voor brandweer, politie, Defensie en hulpdiensten zoals de GHOR. Met veiligheidsproducten en onderzoek. En door basisschoolleerlingen en ouderen aansprekende veiligheidsprogramma’s aan te bieden. Zo creëren we niet alleen meer bewustzijn, maar verbeteren we veiligheid vanuit meerdere invalshoeken.

Bekijk onze arrangementen en faciliteiten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij werken samen met