X Menu sluiten

Taal

Stage medewerker of vakbekwaam hovenier

Een stage op de Twente Safety Campus
De Twente Safety Campus (TSC) is onderdeel van Brandweer Twente en de Veiligheidsregio Twente met een eigen identiteit en is gesitueerd op Airport Twente. Op de TSC werken we vanuit meerdere invalshoeken en op een innovatieve wijze aan veiligheid vanuit het concept “denken, doen en beleven”. TSC is dé plek waar hulpdiensten, inwoners, bedrijfsleven en kennisinstellingen elkaar ontmoeten rondom het thema veiligheid:

  • Hulpdiensten (brandweer, politie, defensie, geneeskundige hulpverleners) oefenen op Troned op realistische wijze en trainen zo aan de verbetering van hun professionaliteit;
  • Inwoners (o.a. basisschoolleerlingen en senioren) leren in het interactieve veiligheidseducatiecentrum Risk Factory om veiligheid in eigen hand te nemen;
  • In het Safety Field Lab werken bedrijven, kennisinstellingen en hulpdiensten gezamenlijk aan innovatieve veiligheidsoplossingen om Twente betaalbaar veilig te houden.

Check onze bedrijfsfilm of kijk op onze website Twente Safety Campus voor meer informatie over de Twente Safety Campus.

Het team
Je ondersteunt een professioneel team van dit test-, oefen- en opleidingscentrum van 15 personen. In dit actieve team heeft ieder zijn eigen taakgebied in het reparatie, bouwen en onderhoud.

Wat ga je doen?
Je onderhoudt en verbetert, samen met collega’s uit het team, het groen op ons terrein van bijna 6 hectare. Op het terrein is veel groen (gras en bomen) aanwezig. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit grasmaaien op een grasmaaier, blad blazen, herstel straat werkzaamheden en overige onderhoudswerkzaamheden aan het groen. Evenals het onderhoud van deze machines.

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een MBO-Hoveniers opleiding niveau 2 of 3 en bent op zoek naar stage van meerdere weken aaneengesloten en/of een aantal dagen per week;
  • Dat je blij wordt van het onderhouden en aanleggen van groen.
  • Je bent handig met het gebruik van een bladblazer, bosmaaier en motorkettingzaag;

Dit bieden we jou

  • In overleg bepalen we de startdatum van de stage en kijken we naar het aantal dagen en de lengte van de stageperiode;
  • Een stagevergoeding;
  • Een stage op het groenste terrein van Twente.

Meer weten?
Vraag het Roy, medewerker Planning & Beheer
06 25 74 13 76
Stuur een mail

Reageren
Ben je enthousiast geworden en wil je graag kans maken op een uitdagende afstudeerplek? Stuur dan je motivatiebrief naar personeel[at]vrtwente.nl. Alleen sollicitaties die op dit mailadres binnenkomen, nemen we in behandeling.

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Vraag vrijblijvend informatie aan voor één van onze arrangementen!