X Menu sluiten

Taal

Stage facilitair medewerker

Een stage op de Twente Safety Campus
De Twente Safety Campus (TSC) is onderdeel van Brandweer Twente en Veiligheidsregio Twente met een eigen identiteit en is gesitueerd op Airport Twente. Op de TSC werken we vanuit meerdere invalshoeken en op een innovatieve wijze aan veiligheid vanuit het concept “denken, doen en bel even”. TSC is dé plek waar hulpdiensten, inwoners, bedrijfsleven en kennisinstellingen elkaar ontmoeten rondom het thema veiligheid:

  • Hulpdiensten (brandweer, politie, defensie, geneeskundige hulpverleners) oefenen op Troned op realistische wijze en trainen zo aan de verbetering van hun professionaliteit;
  • Inwoners (o.a. basisschoolleerlingen en senioren) leren in het interactieve veiligheidseducatiecentrum Risk Factory om veiligheid in eigen hand te nemen;
  • In het Safety Field Lab werken bedrijven, kennisinstellingen en hulpdiensten gezamenlijk aan innovatieve veiligheidsoplossingen om Twente betaalbaar veilig te houden.

Check onze bedrijfsfilm of kijk op onze website Twente Safety Campus voor meer informatie over de Twente Safety Campus.

Het team
Je ondersteunt een professioneel team van dit test-, oefen- en opleidingscentrum van 15 personen. In dit actieve team heeft ieder zijn eigen taakgebied op het gebied van reparatie, bouwen en onderhoud.

Wat ga je doen?
Je zorgt ervoor dat de voorraden (zoals brandhout, aanmaakvloeistoffen, ensceneringsmaterialen) op ons uitgebreide test- en oefenveld op peil blijven. Dat betekent dat je voorraden op het veld (veelal met de vorkheftruck) aanvult en dat je tijdig signaleert wanneer er weer nieuwe materialen besteld moeten worden. Ook zorg je er met collega’s voor dat de de oefenpanden inzet gereed zijn en kun je onze coördinator op het veld ondersteunen met (logistieke) taken.

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een MBO- opleiding niveau 2 of 3 op het gebied van facilitaire dienstverlening of logistiek en bent op zoek naar stage van meerdere weken aaneengesloten en/of een aantal dagen per week;
  • Je bent klantvriendelijk en kunt goed in een team samenwerken;
  • Dat je blij wordt van facilitaire en logistieke werkzaamheden;
  • Je hebt een certificaat vorkheftruck of bent bereid deze te behalen.

Dit bieden we jou

  • In overleg bepalen we de startdatum van de stage en kijken we naar het aantal dagen en de lengte van de stageperiode;
  • Een stagevergoeding;
  • Een stage op het groenste terrein van Twente.

Meer weten?
Vraag het Roy, medeweker Planning & Beheer
06 25 74 13 76
Stuur een mail

Reageren
Ben je enthousiast geworden en wil je graag kans maken op een uitdagende stageplek? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeel[at]vrtwente.nl. Alleen sollicitaties die op dit mailadres binnenkomen, nemen we in behandeling.

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Vraag vrijblijvend informatie aan voor één van onze arrangementen!