X Menu sluiten

Taal

Een congres of bedrijfsuitje? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Arrangementen op de Twente Safety Campus

Op de Twente Safety Campus kunt u ook terecht voor verschillende arrangementen. Een bezoek aan de Risk Factory (link) of een introductie over brandonderzoek. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden voor een congres of seminar. Bekijk het complete aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Naast onze arrangementen staan er ook verschillende faciliteiten tot uw beschikking. Zo zijn er tal van locaties en gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen. Op de website van Troned Training Factory vind je een overzicht van deze locaties en de mogelijkheden. Praktijktesten worden uitgevoerd in het Safety Field Lab.  

De faciliteiten op een rijtje: 

  • Locaties en gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen 
  • Locaties voor praktijktesten
  • Inspiratieruimte Seats To Meet voor kleinschalige sessies en presentaties
  • Diverse vergaderruimtes
  • Ruimtes voor congressen en seminars  

De Twente Safety Campus maakt gebruik van de algemene verkoopvoorwaarden van de Veiligheidsregio Twente.

Teambuilding

De campus leent zich uitstekend voor een bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit. Zo bieden we een educatief deel verzorgd door de brandweer, maar ook catering. Als aandenken ontvangen deelnemers een actiefoto, gemaakt tijdens een van de activiteiten.

Lees meer

Congres of seminar

De Twente Safety Campus ligt op het grote en rustige terrein van Vliegveld Twente en in een prachtig Twents landschap. Er staan enkele unieke gebouwen, waaronder een oude vliegtuighangar. De hangar is uitermate geschikt voor congressen en seminars.

Lees meer

Brainbox brandgedrag

Personeel moet bij brand de eerste maatregelen nemen om uitbreiding te voorkomen en de brand zoveel mogelijk te beperken. Tijdens deze brainbox leren deelnemers meer over brandgedrag, brandverloop en brandbestrijdingstechnieken. Zelf blussen? Dat kan!

Lees meer

Beleef de Risk Factory

Zelf de Risk Factory ervaren? Dat kan in dit arrangement. Na een korte introductie doorloop je de negen interactieve veiligheidsscenario’s, bijvoorbeeld over risico's van internetgebruik, verkeersveiligheid, effecten van groepsdruk en brandgevaar.

Lees meer

In the hotseat

Een incident bij je bedrijf brengt veel teweeg; een groot aantal hulpverleners en een grote container in de buurt voor de coördinatie van de incidentbestrijding. In dit arrangement krijg je uitleg over onze crisisorganisatie en ervaar je een echt incident in de CoPi-bak.

Lees meer

Brainbox Technische Hulpverlening

Technische hulpverlening past de brandweer toe bij bevrijden van slachtoffers bij ongevallen. Kruip in de huid van een brandweerman- of vrouw! Ontdek met welke materialen wordt gewerkt en ervaar het gebruik van hydraulisch gereedschap om een autodak te verwijderen.

Lees meer

Brandonderzoek

Brandonderzoek levert waardevolle informatie op. Tijdens dit arrangement krijg je een introductie op dit specialisme binnen het brandweervak. Aan de hand van een praktijkcasus ga je zelf aan de slag om de oorzaak van een brand te achterhalen.

Lees meer