X Menu sluiten

Taal

Referenties

Twente Safety Campus

Troned: voor praktische, innovatieve trainingen.

“Jaren geleden maakten we voor het eerst kennis met Troned. Tijdens een gezamenlijke oefening voor natuurbrandbestrijding wisselden we waardevolle ervaringen uit en maakten we kennis met deze unieke locatie. Inmiddels volgen veel van onze mensen (inclusief de officieren van dienst) de praktijklessen van de brainbox ‘Brandverloop en brandgedrag’ op Troned. Daarnaast geven de mensen van Troned de theorielessen in onze eigen kazernes.

Jelle Nijeboer,

Veiligheidsregio IJsselland
Lees meer
Troned: efficiënte trainingen en soepele samenwerking.

“Onze medewerkers worden jaarlijks minimaal drie dagen getraind, waarvan dit jaar één dag op de locatie van Troned. De invulling is elke keer anders. De mensen van Troned denken hierin prima met ons mee. Het is een groot voordeel dat de scenario’s kunnen blijven staan tot de volgende oefening."  

Albert van Eldik,

Ambulance Oost
Lees meer
Risk Factory: woorden wegen niet op tegen de beleving.

“Veiligheid voor kinderen zit al in ons lesprogramma. Maar in de Risk Factory kunnen kinderen in een kort tijdsbestek heel veel ervaren. En daar kunnen we met onze woorden in een klaslokaal niet tegenop…"

Rob van der Vegt,

Stichting Katholiek Onderwijs Enschede
Lees meer
Safety Field Lab: een vakkundige arm om je schouder.

"De samenwerking verloopt erg plezierig. Zelf staar je je ‘blind’ op je eigen product, maar de deskundigen van het Safety Field Lab wisten ons onafhankelijk te wijzen op verbeterpunten. Het was ook prettig dat we op het terrein demonstraties voor klanten konden organiseren. De faciliteiten waren onbegrensd, zeker voor hetgeen wij nodig hadden. De mensen zijn vriendelijk, professioneel en blijven neutraal omwille van het eindresultaat. Wij ervaren het als een ‘vakkundige arm om je schouder'."

Maarten Fijlstra,

Q Escape
Lees meer
Safety Field Lab: brede deskundigheid maakt uiteenlopende testen mogelijk.

“Tijdens een workshop op het Safety Field Lab over veiligheid in verzorgingscentra deed ik waardevolle contacten op. Al snel werd de afspraak gemaakt om het systeem te gaan testen. We maakten een schaalmodel van een varkensstal op 1:10. Met een team van zo’n dertien mensen deden we verschillende testen. Dat leverde ons interessante eyeopeners op, die voor de doorontwikkeling van het systeem van belang zijn". 

Bulle Koster, dierenarts,

Lees meer