X Menu sluiten

Taal

Risk Factory ontvangt senioren tijdens de Univé Preventieweek

In de week van 23 t/m 27 oktober heeft de Risk Factory Twente met trots meer dan 200 senioren mogen verwelkomen tijdens de Univé Preventieweek. Dit evenement, georganiseerd in samenwerking met partners zoals de brandweer, politie en het platform Integrale Veiligheidszorg (IVZ), bood een waardevol educatief programma voor de senioren.

Het programma omvatte diverse veiligheidsthema's, waaronder valpreventie, brandveiligheid, het correct bellen van 112 en het herkennen van babbeltrucs. Voor het onderwerp 'valveiligheid' werkten we samen met Twentse Koers, waarbij fysiotherapeuten binnen TFO, studenten van Saxion en Smartfloor hun expertise deelden en dit thema vakkundig vormgaven.

We hebben mooie complimenten mogen ontvangen van de senioren. Het ging niet alleen om de waardevolle informatie, het was ook gewoon ontzettend leuk! Dit blijkt ook uit de waardering. Een prachtige 8.5.

Dank aan iedereen die bij dit evenement betrokken was, van onze partners tot ons eigen toegewijde team. En natuurlijk willen we de senioren bedanken voor hun enthousiaste deelname.

Dit evenement is een uitstekend voorbeeld van hoe we als Risk Factory Twente kunnen bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn rondom veiligheid en preventie. Samen bouwen we aan een veiligere toekomst!