X Menu sluiten

Taal

VACATURE | Management Assistent Vakbekwaamheid & Kennis

Ben jij een duizendpoot? Wil je bijdragen aan een veilige samenleving en lijkt het je leuk om op een unieke locatie in Twente je werkzaamheden uit te voeren? Dan zoeken we jou!

 

Management Assistent Vakbekwaamheid & Kennis
24-28 uur per week

Sector Vakbekwaamheid & Kennis is één van de vijf sectoren van Brandweer Twente en bestaat uit team Vakbekwaamheid, team Kenniscentrum en de Twente Safety Campus. Elk team wordt aangestuurd door een teamleider.

Wat ga je doen?
Als Management Assistent ben jij de spin in het web voor de sector en ondersteun je de sectorleiding. Dit doe je door meerdere secretariële processen te bewaken. Je plant afspraken, bent secretaris van diverse overleggen en projecten, levert documenten op tijd aan, organiseert bijeenkomsten en werkt in de digitale (Teams)omgeving. Hiervoor heb je veelvuldig contact met collega’s binnen en buiten de Veiligheidsregio. Je krijgt voldoende ruimte om zelf invulling aan je functie te geven. Je bent pro-actief en houdt ervan om mee- en vooruit te denken.

Jouw werkomgeving
Je werkt op de Twente Safety Campus (op Twente Airport) op een plek waar altijd iets te beleven is. Hier is het oefencentrum van Brandweer Twente gevestigd, waar verschillende interne korpsen en externe partners dagelijks oefenen. Ook staat hier de Risk Factory, waar leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs alles leren over een veilige samenleving. Kortom, een unieke locatie, waar geen dag hetzelfde is.

Wat vragen we van jou?
Om deze functie goed te kunnen vervullen, beschik je over een relevant mbo-diploma en zoeken wij een collega die:

  • Nauwkeurig en secuur werkt, met een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, maar ook zijn/haar eigen plan durft te trekken;
  • Open en toegankelijk is en beschikt over een gezonde dosis humor;
  • Ervaring heeft op het gebied van secretariële ondersteuning.
  • Ervaring heeft in werken met Office 365 en Teams.

Wat bieden wij jou?
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.588,- bruto per maand (schaal 7 CAR-UWO Veiligheidsregio’s) bij een 36-urige werkweek. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Bevalt het jou en ons? Dan bieden we je graag een vaste aanstelling. Je mag werken op een bijzondere werkplek: de Twente Safety Campus in Enschede. Wij kennen prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget ter hoogte van 18,63%, een goede pensioenregeling en flexibele werktijden. Je werkdagen stemmen we in gezamenlijk overleg af.

Wie zijn wij 
Met passie, trots en lef staan we midden in de maatschappij. Daadkrachtig, deskundig en behulpzaam. Daar staan we om bekend. We onderscheiden ons als een ondernemend, actiegericht en vernieuwend brandweerkorps. Vanuit onze 29 kazernes en onze meldkamer verlenen we 24 uur per dag hulp aan onze inwoners. Ook als Twente slaapt werkt het brandweernetwerk door: ‘Wiej bint der altied’.   

Kijk op Brandweer Twente en Veiligheidsregio Twente voor meer informatie.  

Handig om te weten
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Het kunnen overleggen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste.

Meer weten?
Vraag het Ymko
Sectorhoofd Vakbekwaamheid & Kennis
Stuur een mail of bel 06 13 00 91 88

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Gebruik deze link vóór 3 juli 2024. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 11 juli 2024. We verzoeken je hier alvast rekening mee te houden in je agenda.